Klubbshop

Beställningsformulär hittar du » HÄR «

Stamtavlebok 2015

Boken innehåller 174 hundar med bilder, meriter och stamtavlor samt resultat från klubbens verksamhet åren 2011-2015. Club Show, Goldenspecialen, Klubbmästerskapet, Open Show, championat och klubbens utmärkelser.

Pris: 200 kr

Musmatta med goldenmotiv

Klubbens egen musmatta av bra kvalité

Pris: 40 kr

Utförsäljning av stamtavlebok 2010!

Boken innehåller 247 hundar med bilder, meriter och stamtavlor samt resultat från klubbens verksamhet åren 2006-2010. Club Show, Goldenspecialen, Klubbmästerskapet, Open Show, Circuit 2008, championat och klubbens utmärkelser.

Pris: 100 kr (ordinarie pris 250 kr)

DVD-film
Golden retriever – Möjligheternas ras

Filmen kom 2007 och har fått mycket stor uppskattning. Lär känna din ras och dess medfödda egenskaper. Du får också tips på hur du kan aktivera din hund på bästa sätt. Speltid 25 minuter.

Pris: 50 kr

Raskompendium

Klubbens raskompendium helt i färg. 24 sidor. Innehåller rasens historia, rasstandard m.m. Rikligt illustrerad med bilder.

Pris: 80 kr

Valpbroschyr – Välkommen Golden retrievervalp

Första steget i ditt nya liv – livet med en Golden retriever i hemmet. I broschyren finns information om rasen som du har glädje av som ägare av en goldenvalp.

Trimhäfte

Lär dig hur du trimmar din golden på egen hand. Illustrerad med bilder.

Nummerlappshållare

Förgylld Goldenbrosch

Pris: 50 kr

Broderat klubbmärke